Maja in Dragan

Spontanost, iznajdljivost in sproščenost so ene izmed preostalih kvalitet, ki jih vsi poročni pari iščemo pri izbiri poročnega snemalca. Da bi le eno našli je že nekaj, vendar sva vse to  našla Urošu, ki je neverjetno prijazen, profesionalen na svojem področju, obenem pa inovativen za želje parov in se ne boji izzivov.
 
Spontanost je tista stvar, ki me je najbolj prepričala, saj je ujel vsak trenutek, ki bi si ga sama želela. Ob tem ga nisva niti opazila, temveč sva samo uživala v najinem dnevu.
 
V pričakovanju najinega končnega izdelka sva si zamislila kaj si želiva, vendar ko sva ga dobila naju je Uroš pustil "odprtih ust" saj je presegel vsa najina pričakovanja. Če bi se lahko še enkrat poročila, bi zopet izbrala Uroša, saj je prav on ta, ki nama je za vse večne čase pustil lep spomin, ki naju ob vsakem ponovnem ogledu zopet popelje v ta dan.... "
 
Uroš hvala iz srca, ker si vsem poročnim parom dosegljiv 24 ur ter si naša 112 številka  za vsako vprašanje.... Glede na to, da Uroš ne snema le porok, naju ne skrbi koga bova poklicala za vse nadaljnje dogodke.... Veliko sreče še naprej!
 
Maja in Dragan

Nazaj